bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 83 C4944A UV licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 83 C4944A UV inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je erkende inktwebshops voor voordelige cartridges. De HP 83 C4944A UV bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Velerlei verkopers als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€302,50
Huismerk tarieven€151,25
MerkHP
ArtikelHP 83 C4944A UV
SeriecodeC4944A
Officiële kleurlicht cyaan
Volume (ml)680 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0025184252786

Goedkoopste HP 83 C4944A UV inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C4944A cartridge is 680 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via shops als 123inkt en Paradigit.
 • Originele C4944A inktcartridges kosten je ongeveer €302,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je geschikte webwinkels waar je snel en simpel C4944A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 83 C4944A UV licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €332,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €302,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €151,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 83 C4944A UV originele inkt€302,50
HP 83 C4944A UV multipack (merkcartridge)€605,00
HP 83 C4944A UV huismerk inkt * €151,25
HP 83 C4944A UV huismerk duopack * €302,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C4944A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 83 C4944A UV inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de retail. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hanteren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-83-c4944a-uv-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4944A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 83 C4944A UV originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €302,50).

HP 83 C4944A UV huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het C4944A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 83 C4944A UV licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende issues m.b.t. HP 83 C4944A UV inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 83 C4944A UV inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 83 C4944A UV met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is standaard zo’n €250,00 excl. de btw (dat maakt €302,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €605,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C4944A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €151,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 83 C4944A UV huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C4944A alternatief bestellen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De kostprijs is interessanter en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 83 C4944A UV inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kan je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte probeer je of de gekloonde HP inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie