bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 772 CN634A licht grijs / light gray cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 772 CN634A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire winkels voor extra voordelige cartridges. Het artikel HP 772 CN634A bedoeld voor de kleur licht grijs (light gray) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de originele patronen van HP. Velerlei winkels zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Inktshop.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€127,50
Huismerk prijs€63,75
LeverancierHP
TypeHP 772 CN634A
ProductcodeCN634A
Officiële kleurlicht grijs
Volume (ml)300 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 772 CN634A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de CN634A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops als Easy-ink of Paradigit.
 • Originele CN634A inktcartridges koop je vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende inktwebshops waar je de beste CN634A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 772 CN634A licht grijs / light gray vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke lichtgrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €140,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €127,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €63,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 772 CN634A originele inkt€127,50
HP 772 CN634A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 772 CN634A huismerk inkt * €63,75
HP 772 CN634A huismerk duopack * €127,50
Overzicht met prijzen van de CN634A cartridge (light gray) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 772 CN634A inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-772-cn634a-licht-grijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze CN634A inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 772 CN634A originele lichtgrijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €127,50).

HP 772 CN634A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CN634A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 772 CN634A licht grijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht grijs inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen met betrekking tot HP 772 CN634A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 772 CN634A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 772 CN634A met de kleur licht grijs (light gray) cartridge is standaard zo’n €105,37 excl. btw (dat is €127,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €255,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code CN634A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €63,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het stukje tape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 772 CN634A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CN634A alternatief kiezen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de HP 772 CN634A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de lichtgrijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend bekijk je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie