bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8775EE licht magenta / licht roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 363 C8775EE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire printshops voor verrassend goedkope cartridges. Het product HP 363 C8775EE met kleuromschrijving licht magenta (licht roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Flink wat aanbieders als o.a. inktknaller.nl of bol.com verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€14,50
Huismerk prijzen€7,25
FabrikantHP
ArtikelHP 363 C8775EE
SeriecodeC8775EE
Officiële kleurlicht magenta
Hoeveelheid (ml)5,5 milliliter
Capaciteit240 prints
EAN-code0829160798592

Goedkoopste HP 363 C8775EE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C8775EE cartridge is 5,5 milliliter. Het printvermogen is 240 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Standaard verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven als 123inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C8775EE inktcartridges haal je in huis vanaf €14,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsdraft mode) of probeer lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar gespecialiseerde inktshops waar je zonder gedoe C8775EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 363 C8775EE licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €15,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €14,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €7,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 363 C8775EE originele inkt€14,50
HP 363 C8775EE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 363 C8775EE huismerk inkt * €7,25
HP 363 C8775EE huismerk duopack * €14,50
Prijslijst van de C8775EE cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 363 C8775EE inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en voeren bovendien een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-363-c8775ee-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C8775EE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 363 C8775EE originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €14,50).

HP 363 C8775EE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C8775EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 363 C8775EE licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de licht magenta inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht check je de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende printproblemen aangaande HP 363 C8775EE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 363 C8775EE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 363 C8775EE met de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €11,98 excl. de btw (wat neerkomt op €14,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €29,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C8775EE dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het kapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 363 C8775EE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C8775EE alternatief proberen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Deze kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 363 C8775EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste probeer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie