bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81 C4935A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 81 C4935A inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende winkels voor extra voordelige cartridges. Deze HP 81 C4935A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal winkels als bijv. Staples of coolblue.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€229,50
Huismerk tarieven€114,75
FabrikantHP
ProductHP 81 C4935A
ArtikelnummerC4935A
Officiële kleurlicht magenta
Inhoud (ml)680 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0025184252618

Goedkoopste HP 81 C4935A inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C4935A cartridge is 680 milliliter. De printomvang is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies en Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via aanbieders als Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele C4935A inktcartridges haal je in huis vanaf €229,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende verkooppunten waar je voordelig en snel C4935A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 81 C4935A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €252,45. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €229,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €114,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 81 C4935A originele inkt€229,50
HP 81 C4935A multipack (merkcartridge)€459,00
HP 81 C4935A huismerk inkt * €114,75
HP 81 C4935A huismerk duopack * €229,50
Prijstabel voor de C4935A cartridge (licht roze / rood) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP 81 C4935A inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven bieden de beste service, een grote voorraad en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Ebay, Amazon, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-81-c4935a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4935A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 81 C4935A originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €229,50).

HP 81 C4935A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het C4935A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 81 C4935A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de licht magenta inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder vind je gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende inktproblemen m.b.t. HP 81 C4935A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 81 C4935A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 81 C4935A bedoeld voor de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €189,67 excl. btw (€229,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je ongeveer €459,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C4935A betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €114,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 81 C4935A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C4935A alternatief nemen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 81 C4935A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend probeer je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie