bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 973X F6T82AE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 973X F6T82AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste printwinkels voor spotgoedkope cartridges. Artikel HP 973X F6T82AE met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit originele patronen van HP. Meer en meer inktaanbieders als Mediamarkt.nl of Inktwereld.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
MerkHP
ProductHP 973X F6T82AE
ProductcodeF6T82AE
Kleurmagenta
Inhoud (ml)86 milliliter
Printcapaciteit7.000 prints
EAN-code0889296544678

Goedkoopste HP 973X F6T82AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de F6T82AE cartridge is 86 milliliter. De capaciteit is 7.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt & printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkopers zoals Officesavers of Paradigit.
 • Originele F6T82AE inktcartridges kosten je ongeveer €92,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via onze website check je de meest bekende shops waar je probleemloos en snel F6T82AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 973X F6T82AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €101,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €92,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €46,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 973X F6T82AE originele inkt€92,50
HP 973X F6T82AE multipack (merkcartridge)€185,00
HP 973X F6T82AE huismerk inkt * €46,25
HP 973X F6T82AE huismerk duopack * €92,50
Prijsoverzicht van de F6T82AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 973X F6T82AE inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Amazon, Blokker, Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktaanbieders als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-973x-f6t82ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F6T82AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 973X F6T82AE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €92,50).

HP 973X F6T82AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het F6T82AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 973X F6T82AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht tref je veel voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het beschermkapje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen met betrekking tot HP 973X F6T82AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 973X F6T82AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 973X F6T82AE met kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €76,45 excl. btw (€92,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €185,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode F6T82AE ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het kapje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 973X F6T82AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk F6T82AE alternatief bestellen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 973X F6T82AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie