bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J66A magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 728 F9J66A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste leveranciers voor extra goedkope cartridges. De HP 728 F9J66A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan originele patronen van HP. Verschillende aanbieders als bijv. Goedkoopprinten.nl of Inktweb.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€93,50
Huismerk verkoopprijs€46,75
LeverancierHP
ModelHP 728 F9J66A
SeriecodeF9J66A
Kleurenmagenta
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0888793397855

Goedkoopste HP 728 F9J66A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J66A cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven zoals Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele F9J66A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €93,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je erkende verkooppunten waar je snel en simpel F9J66A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 728 F9J66A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €102,85. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €93,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €46,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 728 F9J66A originele inkt€93,50
HP 728 F9J66A multipack (merkcartridge)€187,00
HP 728 F9J66A huismerk inkt * €46,75
HP 728 F9J66A huismerk duopack * €93,50
Prijslijst van de F9J66A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 728 F9J66A inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij winkeliers. Kooptip: ga naar een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-728-f9j66a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F9J66A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 728 F9J66A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €93,50).

HP 728 F9J66A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het F9J66A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 728 F9J66A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel vind je gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene cartridge problemen bij de HP 728 F9J66A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 728 F9J66A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 728 F9J66A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €77,27 excl. de btw (dus €93,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €187,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code F9J66A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €46,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 728 F9J66A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk F9J66A alternatief bestellen is vaak een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De kostprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Deze kan je vaak simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 728 F9J66A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het reservoir. Daarna kun je alles weer in elkaar zetten. Ter controle bekijk je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie