bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 727 B3P20A magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 727 B3P20A inktcartridge? Op deze website vergelijk je de meest bekende leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het product HP 727 B3P20A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Flink wat inktaanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Sneltoner.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€70,50
Huismerk verkoopprijs€35,25
MerkHP
TypeHP 727 B3P20A
SerienummerB3P20A
Kleur omschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0887111963758

Goedkoopste HP 727 B3P20A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B3P20A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkooppunten zoals printershop & Office Centre.
 • Originele B3P20A inktcartridges kosten je ongeveer €70,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar geschikte verkopers waar je probleemloos en snel B3P20A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 727 B3P20A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €77,55. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €70,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €35,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 727 B3P20A originele inkt€70,50
HP 727 B3P20A multipack (merkcartridge)€141,00
HP 727 B3P20A huismerk inkt * €35,25
HP 727 B3P20A huismerk duopack * €70,50
Tabel met prijzen voor de B3P20A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 727 B3P20A inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
hp-727-b3p20a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode B3P20A inkt van HP kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 727 B3P20A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €70,50).

HP 727 B3P20A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het B3P20A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 727 B3P20A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot HP 727 B3P20A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 727 B3P20A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 727 B3P20A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €58,26 excl. de btw (dat betekent €70,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €141,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer B3P20A betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €35,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 727 B3P20A huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk B3P20A alternatief kopen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je veelal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 727 B3P20A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste probeer je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie