bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 711 CZ131A magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 711 CZ131A inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede winkels voor goedkope cartridges. De HP 711 CZ131A met kleurcode magenta (roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Flink wat verkooppunten als bijv. Totaalinkt.shop en Inkt.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€24,75
Huismerk tarieven€12,38
LeverancierHP
ProductHP 711 CZ131A
ProductcodeCZ131A
Kleurmagenta
Inhoud (ml)29 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0886112841140

Goedkoopste HP 711 CZ131A inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de CZ131A cartridge is 29 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij verkopers als bol.com en Mediamarkt.nl.
 • Originele CZ131A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €24,75.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. conceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je erkende inktaanbieders waar je moeiteloos CZ131A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 711 CZ131A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €27,23. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €24,75. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €12,38. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 711 CZ131A originele inkt€24,75
HP 711 CZ131A multipack (merkcartridge)€49,50
HP 711 CZ131A huismerk inkt * €12,38
HP 711 CZ131A huismerk duopack * €24,75
Prijstabel voor de CZ131A cartridge (roze / rood) in december 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 711 CZ131A inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij boekhandels. Belangrijk: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-711-cz131a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CZ131A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 711 CZ131A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke foutcodes. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €24,75).

HP 711 CZ131A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het CZ131A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 711 CZ131A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht staan de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen met de HP 711 CZ131A inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 711 CZ131A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 711 CZ131A met kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €20,45 excl. btw (dat betekent €24,75 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €49,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode CZ131A ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €12,38) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermkapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 711 CZ131A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk CZ131A alternatief aanschaffen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. Het tarief is lager en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 711 CZ131A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Hiervoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend controleer je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie