bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 940XL C4908AE magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 940XL C4908AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste shops voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 940XL C4908AE met kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Een groeiend aantal printwinkels als bijvoorbeeld Handyman.nl & Inkclub bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€25,50
Huismerk verkoopprijs€12,75
FabrikantHP
ModelHP 940XL C4908AE
ProductcodeC4908AE
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)16 milliliter
Intensiteit1.400 prints
EAN-code0884420689775

Goedkoopste HP 940XL C4908AE inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C4908AE cartridge is 16 milliliter. De capaciteit is 1.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Inkt.nl of Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via leveranciers zoals Go4inkt en Alleeninkt.nl.
 • Originele C4908AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €25,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a draft mode) of overweeg een lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire webshops waar je probleemloos en snel C4908AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 940XL C4908AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €28,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €25,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €12,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 940XL C4908AE originele inkt€25,50
HP 940XL C4908AE multipack (merkcartridge)€51,00
HP 940XL C4908AE huismerk inkt * €12,75
HP 940XL C4908AE huismerk duopack * €25,50
Prijsoverzicht van de C4908AE cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 940XL C4908AE inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-940xl-c4908ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4908AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 940XL C4908AE originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €25,50).

HP 940XL C4908AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C4908AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 940XL C4908AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse afdrukproblemen bij de HP 940XL C4908AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 940XL C4908AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 940XL C4908AE met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €21,07 excl. de btw (dat maakt €25,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €51,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C4908AE ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €12,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 940XL C4908AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C4908AE alternatief aanschaffen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf oplossen.

Hoe werkt de HP 940XL C4908AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Nadien probeer je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie