bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364 CB319EE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 364 CB319EE inktcartridge? Op deze website bieden wij de meest populaire verkopers voor goedkope cartridges. Het artikel HP 364 CB319EE met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei winkels als bijv. Inkt-bestellen.nl & Sneltoner.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,50
Huismerk tarieven€5,75
FabrikantHP
ArtikelHP 364 CB319EE
SerienummerCB319EE
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)3 milliliter
Printomvang300 prints
EAN0883585705382

Goedkoopste HP 364 CB319EE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CB319EE cartridge is 3 milliliter. De capaciteit is 300 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij leveranciers als Go4inkt en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CB319EE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €11,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar toonaangevende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier CB319EE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 364 CB319EE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €12,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €11,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €5,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 364 CB319EE originele inkt€11,50
HP 364 CB319EE multipack (merkcartridge)€23,00
HP 364 CB319EE huismerk inkt * €5,75
HP 364 CB319EE huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de CB319EE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 364 CB319EE inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden vaak een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-364-cb319ee-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CB319EE inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 364 CB319EE originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €11,50).

HP 364 CB319EE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CB319EE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 364 CB319EE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest voorkomende issues bij de HP 364 CB319EE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 364 CB319EE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 364 CB319EE met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €9,50 excl. btw (dus €11,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €23,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer CB319EE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 364 CB319EE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CB319EE alternatief inkopen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Nadeel is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 364 CB319EE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de budget HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie