bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C8752A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP C8752A inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de beste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Het product HP C8752A met kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Diverse winkels als bijv. Goedkoopprinten.nl en printershop verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
MerkHP
ProductHP C8752A
SerienummerC8752A
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)775 milliliter
Printvermogen51.000 prints
EAN-code0882780533332

Goedkoopste HP C8752A inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de C8752A cartridge is 775 milliliter. Het printvermogen is 51.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan in de winkel. Bol.com of Staples zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via winkels zoals printershop of Handyman.nl.
 • Originele C8752A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €142,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander printen in concept) en probeer lettertypes zoals Courier & Garamond.
 • Via dit portaal vind je populaire aanbieders waar je voordelig en snel C8752A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP C8752A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €156,75. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €142,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP C8752A originele inkt€142,50
HP C8752A multipack (merkcartridge)€285,00
HP C8752A huismerk inkt * €71,25
HP C8752A huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8752A cartridge (roze / rood) in december 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP C8752A inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-c8752a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C8752A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP C8752A originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €142,50).

HP C8752A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C8752A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP C8752A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte printproblemen bij de HP C8752A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP C8752A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP C8752A met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €117,77 excl. de btw (€142,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C8752A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP C8752A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C8752A alternatief kiezen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de HP C8752A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf test je uit of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie