bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5063A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 90 C5063A inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je geschikte verkooppunten voor verrassend voordelige cartridges. Deze HP 90 C5063A met kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Veel winkels als inktknaller.nl & Officesavers verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€197,50
Huismerk prijzen€98,75
LeverancierHP
ModelHP 90 C5063A
ArtikelcodeC5063A
Kleur omschrijvingmagenta
Inhoud (ml)400 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0829160222646

Goedkoopste HP 90 C5063A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C5063A cartridge is 400 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij shops als Go4inkt of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C5063A inktcartridges koop je online vanaf €197,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de meest populaire inktshops waar je voordelig en snel C5063A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 90 C5063A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €217,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €197,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €98,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 90 C5063A originele inkt€197,50
HP 90 C5063A multipack (merkcartridge)€395,00
HP 90 C5063A huismerk inkt * €98,75
HP 90 C5063A huismerk duopack * €197,50
Overzicht met prijzen van de C5063A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 90 C5063A inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-90-c5063a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C5063A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 90 C5063A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €197,50).

HP 90 C5063A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het C5063A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 90 C5063A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bekijk je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte issues bij de HP 90 C5063A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 90 C5063A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 90 C5063A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €163,22 excl. btw (€197,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €395,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C5063A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €98,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 90 C5063A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C5063A alternatief inkopen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je normaliter simpel herstellen.

Kan ik de HP 90 C5063A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. In dat geval gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte probeer je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie