bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8772EE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 363 C8772EE inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste leveranciers voor voordelige cartridges. Artikel HP 363 C8772EE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Meer en meer aanbieders als bijv. Inktbaas.nl of coolblue.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€14,50
Huismerk verkoopprijs€7,25
FabrikantHP
SoortHP 363 C8772EE
SeriecodeC8772EE
Kleurcodemagenta
Volume (ml)3,5 milliliter
Printcapaciteit350 prints
EAN-nummer0829160798295

Goedkoopste HP 363 C8772EE inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C8772EE cartridge is 3,5 milliliter. De printcapaciteit is 350 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktshop.nl & Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels als Sneltoner.nl of Paradigit.
 • Originele C8772EE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €14,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Calibri.
 • Via ons platform check je betrouwbare verkopers waar je probleemloos en snel C8772EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 363 C8772EE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €15,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €14,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €7,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 363 C8772EE originele inkt€14,50
HP 363 C8772EE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 363 C8772EE huismerk inkt * €7,25
HP 363 C8772EE huismerk duopack * €14,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8772EE cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 363 C8772EE inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
hp-363-c8772ee-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C8772EE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 363 C8772EE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €14,50).

HP 363 C8772EE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het C8772EE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 363 C8772EE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende printproblemen bij de HP 363 C8772EE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 363 C8772EE inktcartridge ?
De prijs van een HP 363 C8772EE met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €11,98 excl. de btw (dat maakt €14,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €29,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C8772EE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €7,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 363 C8772EE huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C8772EE alternatief inkopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Hoe werkt de HP 363 C8772EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Later mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte probeer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie