bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 CH567A magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 82 CH567A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire leveranciers voor betaalbare cartridges. Het product HP 82 CH567A met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan originele patronen van HP. Verschillende printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl en Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€29,50
Huismerk prijs€14,75
FabrikantHP
TypeHP 82 CH567A
ArtikelcodeCH567A
Kleurmagenta
Volume (ml)28 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0884420395645

Goedkoopste HP 82 CH567A inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de CH567A cartridge is 28 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven advies / service. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij winkels als Inktwereld.nl & Paradigit.
 • Originele CH567A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €29,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via deze site vergelijk je betrouwbare inktaanbieders waar je voordelig en snel CH567A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 82 CH567A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €32,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €29,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €14,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 82 CH567A originele inkt€29,50
HP 82 CH567A multipack (merkcartridge)€59,00
HP 82 CH567A huismerk inkt * €14,75
HP 82 CH567A huismerk duopack * €29,50
Overzicht met prijzen van de CH567A cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 82 CH567A inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
hp-82-ch567a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CH567A inkt van HP bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 82 CH567A originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €29,50).

HP 82 CH567A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het CH567A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 82 CH567A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het plasticje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende afdrukproblemen met de HP 82 CH567A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 82 CH567A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 82 CH567A met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €24,38 excl. de btw (dat maakt €29,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je ongeveer €59,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer CH567A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €14,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is een HP 82 CH567A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk CH567A alternatief gebruiken is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is voordeliger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 82 CH567A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de budget HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie