bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM993A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 761 CM993A inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de meest bekende shops voor spotgoedkope cartridges. Artikel HP 761 CM993A met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Flink wat inktwebshops als bijv. Staples en Sneltoner.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€162,50
Huismerk vanafprijs€81,25
FabrikantHP
TypeHP 761 CM993A
ProductcodeCM993A
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)400 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0885631448274

Goedkoopste HP 761 CM993A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CM993A cartridge is 400 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl of Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkopers zoals coolblue.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele CM993A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €162,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de meest bekende verkopers waar je de beste CM993A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 761 CM993A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €178,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €162,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €81,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 761 CM993A originele inkt€162,50
HP 761 CM993A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 761 CM993A huismerk inkt * €81,25
HP 761 CM993A huismerk duopack * €162,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CM993A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 761 CM993A inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Action, Handyman, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-761-cm993a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CM993A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 761 CM993A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €162,50).

HP 761 CM993A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het CM993A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 761 CM993A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel vind je alledaagse issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare printproblemen met betrekking tot HP 761 CM993A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de HP 761 CM993A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 761 CM993A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €134,30 excl. de btw (wat neerkomt op €162,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je zo’n €325,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer CM993A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €81,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 761 CM993A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CM993A alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Kan ik de HP 761 CM993A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Ter controle check je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie