bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 980 D8J08A magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 980 D8J08A inktcartridge? Op deze website vergelijk je de meest populaire verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel HP 980 D8J08A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Flink wat inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Printabout.nl en replacedirect verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
LeverancierHP
ArtikelHP 980 D8J08A
ProductnummerD8J08A
Kleur omschrijvingmagenta
Inhoud (ml)86,5 milliliter
Printcapaciteit6.000 prints
EAN0887758769133

Goedkoopste HP 980 D8J08A inkt bestellen november 2023

Het volume (ml) van de D8J08A cartridge is 86,5 milliliter. De printcapaciteit is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com & Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij winkels als inktcartridge store & Inktdiscount.nl.
 • Originele D8J08A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €82,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde webshops waar je voordelig en snel D8J08A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 980 D8J08A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €90,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €82,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €41,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 980 D8J08A originele inkt€82,50
HP 980 D8J08A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 980 D8J08A huismerk inkt * €41,25
HP 980 D8J08A huismerk duopack * €82,50
Tabel met prijzen voor de D8J08A cartridge (roze / rood) in november 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 980 D8J08A inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
hp-980-d8j08a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode D8J08A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 980 D8J08A originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €82,50).

HP 980 D8J08A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het D8J08A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 980 D8J08A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel zie je algemene problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante issues bij de HP 980 D8J08A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 980 D8J08A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 980 D8J08A met kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €68,18 excl. de btw (dus €82,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €165,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer D8J08A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €41,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het kapje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 980 D8J08A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk D8J08A alternatief kiezen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is lager en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 980 D8J08A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie