bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981A J3M69A magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 981A J3M69A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire inktshops voor voordelige cartridges. Het patroon HP 981A J3M69A met kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Heel wat printwinkels als Alleeninkt.nl & coolblue.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€98,50
Huismerk verkoopprijs€49,25
LeverancierHP
SoortHP 981A J3M69A
ArtikelcodeJ3M69A
Kleurenmagenta
Volume (ml)69 milliliter
Effectiviteit6.000 prints
EAN-code0888793202074

Goedkoopste HP 981A J3M69A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de J3M69A cartridge is 69 milliliter. De capaciteit is 6.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten zoals 112supplies of Totaalinkt.shop .
 • Originele J3M69A inktcartridges haal je in huis vanaf €98,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsconceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar gespecialiseerde inktshops waar je snel en simpel J3M69A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 981A J3M69A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €108,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €98,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €49,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 981A J3M69A originele inkt€98,50
HP 981A J3M69A multipack (merkcartridge)€197,00
HP 981A J3M69A huismerk inkt * €49,25
HP 981A J3M69A huismerk duopack * €98,50
Prijstabel voor de J3M69A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 981A J3M69A inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren meestal een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Fonq, Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-981a-j3m69a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode J3M69A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 981A J3M69A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €98,50).

HP 981A J3M69A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derden. Het J3M69A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 981A J3M69A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan de meest voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende problemen bij de HP 981A J3M69A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een HP 981A J3M69A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 981A J3M69A met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €81,40 excl. btw (€98,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €197,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code J3M69A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €49,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 981A J3M69A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk J3M69A alternatief selecteren is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter snel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 981A J3M69A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend check je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie