bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981X L0R10A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 981X L0R10A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende verkooppunten voor voordelige cartridges. Het patroon HP 981X L0R10A met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Meer en meer verkopers als o.a. Printabout.nl of Inktshop.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€128,50
Huismerk prijs€64,25
MerkHP
ArtikelHP 981X L0R10A
ProductcodeL0R10A
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)114,5 milliliter
Printcapaciteit10.000 prints
EAN0889296095262

Goedkoopste HP 981X L0R10A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de L0R10A cartridge is 114,5 milliliter. De printcapaciteit is 10.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & Printabout.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via aanbieders als Inktshop.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele L0R10A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €128,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar goede leveranciers waar je zonder gedoe L0R10A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 981X L0R10A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €141,35. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €128,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €64,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 981X L0R10A originele inkt€128,50
HP 981X L0R10A multipack (merkcartridge)€257,00
HP 981X L0R10A huismerk inkt * €64,25
HP 981X L0R10A huismerk duopack * €128,50
Prijsoverzicht van de L0R10A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 981X L0R10A inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
hp-981x-l0r10a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode L0R10A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 981X L0R10A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €128,50).

HP 981X L0R10A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het L0R10A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 981X L0R10A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder vind je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende issues bij de HP 981X L0R10A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 981X L0R10A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 981X L0R10A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €106,20 excl. btw (dus €128,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €257,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code L0R10A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €64,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 981X L0R10A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk L0R10A alternatief gebruiken is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 981X L0R10A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Als check probeer je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie