bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981Y L0R14A magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 981Y L0R14A inktcartridge? Op deze website tref je erkende inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 981Y L0R14A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Veel verkooppunten zoals Staples of inktcartridge store bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€172,50
Huismerk verkoopprijs€86,25
MerkHP
ModelHP 981Y L0R14A
ArtikelnummerL0R14A
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)183 milliliter
Effectiviteit16.000 prints
EAN-nummer0889296095309

Goedkoopste HP 981Y L0R14A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de L0R14A cartridge is 183 milliliter. De effectiviteit is 16.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Inktwereld.nl en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals replacedirect & Vikingdirect.nl.
 • Originele L0R14A inktcartridges koop je online vanaf €172,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Courier of Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire leveranciers waar je de beste L0R14A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 981Y L0R14A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €189,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €172,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €86,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 981Y L0R14A originele inkt€172,50
HP 981Y L0R14A multipack (merkcartridge)€345,00
HP 981Y L0R14A huismerk inkt * €86,25
HP 981Y L0R14A huismerk duopack * €172,50
Prijslijst van de L0R14A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 981Y L0R14A inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als in de retail. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen meestal een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
hp-981y-l0r14a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode L0R14A inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 981Y L0R14A originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €172,50).

HP 981Y L0R14A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het L0R14A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 981Y L0R14A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het lipje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene afdrukproblemen met betrekking tot HP 981Y L0R14A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 981Y L0R14A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 981Y L0R14A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €142,56 excl. de btw (dat betekent €172,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €345,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode L0R14A kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €86,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 981Y L0R14A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk L0R14A alternatief proberen is in de regel lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 981Y L0R14A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Later mag je het product terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie