bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 83 C4945A UV licht magenta / licht roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 83 C4945A UV inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 83 C4945A UV met kleur licht magenta (licht roze / rood) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Veel printwinkels als Mediamarkt.nl & Go4inkt verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€302,50
Huismerk verkoopprijs€151,25
FabrikantHP
SoortHP 83 C4945A UV
ProductnummerC4945A
Kleur omschrijvinglicht magenta
Volume (ml)680 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0025184252793

Goedkoopste HP 83 C4945A UV inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de C4945A cartridge is 680 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & printerinktshop.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij winkels zoals Sneltoner.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele C4945A inktcartridges haal je in huis vanaf €302,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (zoals printen in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je bekende inktwebshops waar je goedkope C4945A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 83 C4945A UV licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €332,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €302,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €151,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 83 C4945A UV originele inkt€302,50
HP 83 C4945A UV multipack (merkcartridge)€605,00
HP 83 C4945A UV huismerk inkt * €151,25
HP 83 C4945A UV huismerk duopack * €302,50
Tabel met prijzen voor de C4945A cartridge (licht roze / rood) in december 2023. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 83 C4945A UV inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-83-c4945a-uv-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4945A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 83 C4945A UV originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €302,50).

HP 83 C4945A UV huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het C4945A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 83 C4945A UV licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht magenta inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het kapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues aangaande HP 83 C4945A UV inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 83 C4945A UV inktcartridge ?
De prijs van een HP 83 C4945A UV met kleurcode licht magenta (licht roze / rood) cartridge is om en nabij de €250,00 excl. de btw (dat is €302,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €605,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer C4945A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €151,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 83 C4945A UV huismerk alternatief slim?
Het huismerk C4945A alternatief kopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is interessanter en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je meestal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 83 C4945A UV inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor neem je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het patroon in elkaar zetten. Als check test je uit of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie