bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 772 CN631A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 772 CN631A inktcartridge? Op deze webpagina tref je toonaangevende inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel HP 772 CN631A met kleur licht magenta (licht roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Meerdere aanbieders zoals bijvoorbeeld Staples en Inktwereld.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€127,50
Huismerk prijzen€63,75
FabrikantHP
SoortHP 772 CN631A
SerienummerCN631A
Kleurlicht magenta
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0884962639016

Goedkoopste HP 772 CN631A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN631A cartridge is 300 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Vaak leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels als replacedirect of Handyman.nl.
 • Originele CN631A inktcartridges koop je vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsprinten in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Calibri.
 • Via deze site check je toonaangevende verkopers waar je goedkope CN631A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 772 CN631A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €140,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €127,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €63,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 772 CN631A originele inkt€127,50
HP 772 CN631A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 772 CN631A huismerk inkt * €63,75
HP 772 CN631A huismerk duopack * €127,50
Tabel met prijzen voor de CN631A cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 772 CN631A inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-772-cn631a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CN631A inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 772 CN631A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €127,50).

HP 772 CN631A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het CN631A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 772 CN631A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) licht magenta inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende cartridge problemen in relatie tot HP 772 CN631A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 772 CN631A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 772 CN631A bedoeld voor de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is gewoonlijk €105,37 excl. btw (€127,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €255,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code CN631A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €63,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 772 CN631A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CN631A alternatief bestellen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 772 CN631A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie