bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y14A licht grijs / light gray cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 771C B6Y14A inktcartridge? Op deze website vergelijk je geschikte inktshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 771C B6Y14A met kleur licht grijs (light gray) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van HP. Verschillende verkopers zoals inktknaller.nl of coolblue.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€232,50
Huismerk prijzen€116,25
LeverancierHP
ModelHP 771C B6Y14A
ProductnummerB6Y14A
Kleur omschrijvinglicht grijs
Inhoud (ml)775 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0887111300591

Goedkoopste HP 771C B6Y14A inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de B6Y14A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies of Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Meestal beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals 112supplies & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele B6Y14A inktcartridges koop je online vanaf €232,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede aanbieders waar je eenvoudig B6Y14A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 771C B6Y14A licht grijs / light gray vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model lichtgrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €255,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €232,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €116,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 771C B6Y14A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y14A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y14A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y14A huismerk duopack * €232,50
Overzicht met prijzen van de B6Y14A cartridge (light gray) in december 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 771C B6Y14A inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en leveren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-771c-b6y14a-licht-grijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze B6Y14A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 771C B6Y14A originele lichtgrijze inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €232,50).

HP 771C B6Y14A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het B6Y14A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 771C B6Y14A licht grijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht grijs inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante cartridge problemen aangaande HP 771C B6Y14A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de HP 771C B6Y14A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 771C B6Y14A met kleuromschrijving licht grijs (light gray) cartridge is ongeveer €192,15 excl. de btw (dat maakt €232,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €465,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code B6Y14A ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €116,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 771C B6Y14A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk B6Y14A alternatief aanschaffen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je meestal zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 771C B6Y14A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de lichtgrijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles in elkaar klikken. Als check check je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie