bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 78D C6578DE drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 78D C6578DE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte inktshops voor extra voordelige cartridges. De HP 78D C6578DE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Velerlei webshops als Inktdiscount.nl & inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€47,50
Huismerk prijs€23,75
MerkHP
TypeHP 78D C6578DE
SeriecodeC6578DE
Kleur beschrijvingdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)19 milliliter
Printvermogen450 prints
EAN-code0088698687352

Goedkoopste HP 78D C6578DE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C6578DE cartridge is 19 milliliter. De effectiviteit is 450 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt of Staples zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals coolblue.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C6578DE inktcartridges koop je online vanaf €47,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar bekende printshops waar je voordelig en snel C6578DE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 78D C6578DE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €47,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €23,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 78D C6578DE originele inkt€47,50
HP 78D C6578DE multipack (merkcartridge)€95,00
HP 78D C6578DE huismerk inkt * €23,75
HP 78D C6578DE huismerk duopack * €47,50
Prijslijst van de C6578DE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 78D C6578DE inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-78d-c6578de-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C6578DE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 78D C6578DE originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutcodes. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €47,50).

HP 78D C6578DE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het C6578DE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 78D C6578DE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de drie kleuren inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel staan bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante cartridge problemen aangaande HP 78D C6578DE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 78D C6578DE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 78D C6578DE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €39,26 excl. de btw (dat maakt €47,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €95,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C6578DE betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €23,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het plasticje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 78D C6578DE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C6578DE alternatief kiezen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Deze kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 78D C6578DE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie