bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 23 C1823D drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 23 C1823D inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon HP 23 C1823D met kleur drie kleuren (multicolor) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van HP. Velerlei inktwebshops zoals bijvoorbeeld Paradigit & Inkt.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€52,50
Huismerk vanafprijs€26,25
LeverancierHP
SoortHP 23 C1823D
ArtikelnummerC1823D
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)30 milliliter
Intensiteit690 prints
EAN-code0088698687307

Goedkoopste HP 23 C1823D inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C1823D cartridge is 30 milliliter. De effectiviteit is 690 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webwinkels zoals Inkt.nl & Staples.
 • Originele C1823D inktcartridges kosten je ongeveer €52,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte webshops waar je goedkoop en eenvoudig C1823D cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 23 C1823D drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €57,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €52,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €26,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 23 C1823D originele inkt€52,50
HP 23 C1823D multipack (merkcartridge)€105,00
HP 23 C1823D huismerk inkt * €26,25
HP 23 C1823D huismerk duopack * €52,50
Overzicht met prijzen van de C1823D cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 23 C1823D inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-23-c1823d-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C1823D inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 23 C1823D originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €52,50).

HP 23 C1823D huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het C1823D huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 23 C1823D drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop direct met printen, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende issues met de HP 23 C1823D inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de HP 23 C1823D inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 23 C1823D met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €43,39 excl. de btw (€52,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €105,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer C1823D kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €26,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het plasticje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 23 C1823D huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C1823D alternatief proberen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 23 C1823D inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie