bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 747 P2V87A extra glans / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 747 P2V87A inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste printshops voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 747 P2V87A met de kleur extra glans (multicolor) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Steeds meer winkels zoals Staples en Inkt.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€132,50
Huismerk prijzen€66,25
MerkHP
TypeHP 747 P2V87A
ProductnummerP2V87A
Officiële kleurextra glans
Inhoud (ml)ml onbekend
Effectiviteitonbekend
EAN0191628213627

Goedkoopste HP 747 P2V87A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de P2V87A cartridge is ml onbekend. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webshops als bol.com of Inktbaas.nl.
 • Originele P2V87A inktcartridges kosten je ongeveer €132,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar geschikte bedrijven waar je zonder gedoe P2V87A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 747 P2V87A extra glans / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €145,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €132,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €66,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 747 P2V87A originele inkt€132,50
HP 747 P2V87A multipack (merkcartridge)€265,00
HP 747 P2V87A huismerk inkt * €66,25
HP 747 P2V87A huismerk duopack * €132,50
Tabel met prijzen voor de P2V87A cartridge (multicolor) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 747 P2V87A inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Onze tip: ga naar een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-747-p2v87a-extra-glans-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige P2V87A inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 747 P2V87A originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €132,50).

HP 747 P2V87A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het P2V87A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 747 P2V87A extra glans / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de extra glans inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende issues in relatie tot HP 747 P2V87A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 747 P2V87A inktcartridge ?
De prijs van een HP 747 P2V87A bedoeld voor de kleur extra glans (multicolor) cartridge is gewoonlijk €109,50 excl. btw (dat betekent €132,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €265,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer P2V87A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €66,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het kapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 747 P2V87A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk P2V87A alternatief inkopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is uitstekend. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de HP 747 P2V87A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie