bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9465A foto zwart / foto black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 91 C9465A inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 91 C9465A met kleuromschrijving foto zwart (foto black) is te gebruiken voor het printen van perfecte zwarttinten. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Heel wat inktaanbieders zoals inktknaller.nl & inktcartridge store verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€262,50
Huismerk prijs€131,25
LeverancierHP
SoortHP 91 C9465A
ProductnummerC9465A
Kleur beschrijvingfoto zwart
Inhoud (ml)775 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0882780987197

Goedkoopste HP 91 C9465A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9465A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers als Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele C9465A inktcartridges kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest bekende webshops waar je voordelig en snel C9465A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 91 C9465A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke foto zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €288,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €262,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €131,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 91 C9465A originele inkt€262,50
HP 91 C9465A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9465A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9465A huismerk duopack * €262,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9465A cartridge (foto black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 91 C9465A inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-91-c9465a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C9465A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 91 C9465A originele foto zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €262,50).

HP 91 C9465A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het C9465A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 91 C9465A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je de foto zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder check je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende inktproblemen bij de HP 91 C9465A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de HP 91 C9465A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 91 C9465A met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is doorgaans +/- €216,94 excl. de btw (wat neerkomt op €262,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €525,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C9465A betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 91 C9465A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C9465A alternatief kopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 91 C9465A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden koop je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met foto zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Als check achterhaal je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie