bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 72 C9370A foto zwart / foto black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 72 C9370A inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met goede inktshops voor spotgoedkope cartridges. Deze HP 72 C9370A met de kleur foto zwart (foto black) is te gebruiken voor het afdrukken van perfecte zwarttinten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Veel aanbieders als o.a. Inktdiscount.nl en printershop hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€64,50
Huismerk tarief€32,25
LeverancierHP
TypeHP 72 C9370A
SerienummerC9370A
Kleur beschrijvingfoto zwart
Inhoud (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0808736779760

Goedkoopste HP 72 C9370A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9370A cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. Dikwijls beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels zoals printershop & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C9370A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €64,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (zoals draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de meest populaire aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig C9370A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 72 C9370A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze foto zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €64,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €32,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 72 C9370A originele inkt€64,50
HP 72 C9370A multipack (merkcartridge)€129,00
HP 72 C9370A huismerk inkt * €32,25
HP 72 C9370A huismerk duopack * €64,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9370A cartridge (foto black) in februari 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 72 C9370A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-72-c9370a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C9370A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 72 C9370A originele foto zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende storing en meldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €64,50).

HP 72 C9370A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C9370A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 72 C9370A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder staan de meest gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte problemen m.b.t. HP 72 C9370A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 72 C9370A inktcartridge ?
De prijs van een HP 72 C9370A met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is doorgaans +/- €53,31 excl. de btw (dat is €64,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €129,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C9370A kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €32,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 72 C9370A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C9370A alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Deze kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de HP 72 C9370A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de foto zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding controleer je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie