bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9459A extra glans / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 70 C9459A inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je goede printwinkels voor voordelige cartridges. De HP 70 C9459A met kleuromschrijving extra glans (multicolor) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van HP. Diverse printwinkels zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en 112supplies verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€57,50
Huismerk verkoopprijs€28,75
FabrikantHP
TypeHP 70 C9459A
ProductnummerC9459A
Kleur beschrijvingextra glans
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0882780528765

Goedkoopste HP 70 C9459A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9459A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies & Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij aanbieders zoals Easy-ink en Inktbaas.nl.
 • Originele C9459A inktcartridges koop je online vanaf €57,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan eco-modus) & probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via deze site check je de populairste webshops waar je eenvoudig C9459A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 70 C9459A extra glans / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €57,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €28,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 70 C9459A originele inkt€57,50
HP 70 C9459A multipack (merkcartridge)€115,00
HP 70 C9459A huismerk inkt * €28,75
HP 70 C9459A huismerk duopack * €57,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9459A cartridge (multicolor) in februari 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 70 C9459A inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de retail. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-70-c9459a-extra-glans-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C9459A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 70 C9459A originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende foutcodes. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €57,50).

HP 70 C9459A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het C9459A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 70 C9459A extra glans / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de extra glans inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je gangbare cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende inktproblemen bij de HP 70 C9459A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de HP 70 C9459A inktcartridge ?
De prijs van een HP 70 C9459A met kleur extra glans (multicolor) cartridge is doorgaans +/- €47,52 excl. btw (dat maakt €57,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €115,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C9459A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €28,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 70 C9459A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C9459A alternatief kopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is interessanter en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 70 C9459A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien test je uit of de budget HP inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie