bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 CH565A zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 82 CH565A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je goede winkels voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 82 CH565A met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Verschillende winkels zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Inktweb.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€45,50
Huismerk tarief€22,75
MerkHP
SoortHP 82 CH565A
ProductnummerCH565A
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)69 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0884420395621

Goedkoopste HP 82 CH565A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de CH565A cartridge is 69 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via winkels als Inkt.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele CH565A inktcartridges haal je in huis vanaf €45,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar populaire shops waar je goedkope CH565A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 82 CH565A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €50,05. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €45,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €22,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 82 CH565A originele inkt€45,50
HP 82 CH565A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 82 CH565A huismerk inkt * €22,75
HP 82 CH565A huismerk duopack * €45,50
Prijsoverzicht van de CH565A cartridge (black) in februari 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 82 CH565A inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-82-ch565a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CH565A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 82 CH565A originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €45,50).

HP 82 CH565A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derden. Het CH565A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 82 CH565A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het kapje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante afdrukproblemen met betrekking tot HP 82 CH565A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de HP 82 CH565A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 82 CH565A bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €37,60 excl. btw (dus €45,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €91,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code CH565A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €22,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 82 CH565A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CH565A alternatief gebruiken is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Deze kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 82 CH565A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf test je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie