bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 940 C4902AE zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 940 C4902AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze HP 940 C4902AE met kleurcode zwart (black) is ideaal voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Flink wat inktwebshops zoals Office Centre of printershop faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€23,50
Huismerk tarieven€11,75
MerkHP
TypeHP 940 C4902AE
SeriecodeC4902AE
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)22 milliliter
Printcapaciteit1.000 prints
EAN-code0884420689744

Goedkoopste HP 940 C4902AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4902AE cartridge is 22 milliliter. De intensiteit is 1.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via winkels zoals Inkt.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C4902AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €23,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire inktshops waar je de beste C4902AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 940 C4902AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €25,85. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €23,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €11,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 940 C4902AE originele inkt€23,50
HP 940 C4902AE multipack (merkcartridge)€47,00
HP 940 C4902AE huismerk inkt * €11,75
HP 940 C4902AE huismerk duopack * €23,50
Geschatte prijzen van de C4902AE cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 940 C4902AE inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de retail. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Zij bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-940-c4902ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C4902AE inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 940 C4902AE originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €23,50).

HP 940 C4902AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het C4902AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 940 C4902AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het kapje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene inktproblemen m.b.t. HP 940 C4902AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 940 C4902AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 940 C4902AE met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €19,42 excl. de btw (dat is €23,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst kost het ongeveer €47,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C4902AE dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €11,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is een HP 940 C4902AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C4902AE alternatief kiezen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 940 C4902AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend check je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie