bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 920XL CD975AE zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 920XL CD975AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende inktwebshops voor extra goedkope cartridges. De HP 920XL CD975AE met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Heel wat verkopers als o.a. inktknaller.nl & Inkclub bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€34,50
Huismerk prijs€17,25
LeverancierHP
TypeHP 920XL CD975AE
SeriecodeCD975AE
Kleurcodezwart
Hoeveelheid (ml)49 milliliter
Printvermogen1.200 prints
EAN-nummer0884420649489

Goedkoopste HP 920XL CD975AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CD975AE cartridge is 49 milliliter. De capaciteit is 1.200 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Inkclub en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele CD975AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €34,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je erkende verkooppunten waar je snel en simpel CD975AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 920XL CD975AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €37,95. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €34,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €17,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 920XL CD975AE originele inkt€34,50
HP 920XL CD975AE multipack (merkcartridge)€69,00
HP 920XL CD975AE huismerk inkt * €17,25
HP 920XL CD975AE huismerk duopack * €34,50
Overzicht met prijzen van de CD975AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 920XL CD975AE inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-920xl-cd975ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CD975AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 920XL CD975AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €34,50).

HP 920XL CD975AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het CD975AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 920XL CD975AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel zie je veel voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare problemen met de HP 920XL CD975AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 920XL CD975AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 920XL CD975AE met de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €28,51 excl. de btw (dus €34,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je zo’n €69,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CD975AE kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €17,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 920XL CD975AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk CD975AE alternatief aanschaffen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 920XL CD975AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie