bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 301 CH561EE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 301 CH561EE inktcartridge? Op deze pagina bieden wij goede shops voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 301 CH561EE met kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Velerlei printwinkels als Printabout.nl & printershop bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€15,50
Huismerk vanafprijs€7,75
MerkHP
ProductHP 301 CH561EE
SeriecodeCH561EE
Kleurzwart
Volume (ml)3 milliliter
Printomvang190 prints
EAN0884962894385

Goedkoopste HP 301 CH561EE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de CH561EE cartridge is 3 milliliter. Het printvermogen is 190 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers zoals inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CH561EE inktcartridges kosten je ongeveer €15,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan draft mode) of probeer lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je erkende printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig CH561EE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 301 CH561EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €17,05. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €15,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €7,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 301 CH561EE originele inkt€15,50
HP 301 CH561EE multipack (merkcartridge)€31,00
HP 301 CH561EE huismerk inkt * €7,75
HP 301 CH561EE huismerk duopack * €15,50
Tabel met prijzen voor de CH561EE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 301 CH561EE inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en leveren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
hp-301-ch561ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CH561EE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 301 CH561EE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €15,50).

HP 301 CH561EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het CH561EE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 301 CH561EE zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht check je bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het plasticje weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante inktproblemen bij de HP 301 CH561EE inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 301 CH561EE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 301 CH561EE met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €12,81 excl. btw (dat betekent €15,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €31,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CH561EE betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het lipje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 301 CH561EE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CH561EE alternatief aanschaffen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Deze kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 301 CH561EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de nieuwe HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie