bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 302 F6U66AE zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 302 F6U66AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij erkende inktaanbieders voor voordelige cartridges. Het patroon HP 302 F6U66AE met kleurcode zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Diverse inktaanbieders als o.a. Office Centre of Inkt.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€14,75
Huismerk tarief€7,38
MerkHP
SoortHP 302 F6U66AE
ProductcodeF6U66AE
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)3,5 milliliter
Capaciteit190 prints
EAN-code0888793803042

Goedkoopste HP 302 F6U66AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F6U66AE cartridge is 3,5 milliliter. De printcapaciteit is 190 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. printershop & Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via bedrijven als Sneltoner.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele F6U66AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €14,75.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de populairste shops waar je probleemloos en snel F6U66AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 302 F6U66AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €16,23. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €14,75. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €7,38. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 302 F6U66AE originele inkt€14,75
HP 302 F6U66AE multipack (merkcartridge)€29,50
HP 302 F6U66AE huismerk inkt * €7,38
HP 302 F6U66AE huismerk duopack * €14,75
Prijstabel voor de F6U66AE cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 302 F6U66AE inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
hp-302-f6u66ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte F6U66AE inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 302 F6U66AE originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €14,75).

HP 302 F6U66AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het F6U66AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 302 F6U66AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande HP 302 F6U66AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP 302 F6U66AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 302 F6U66AE met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €12,19 excl. btw (€14,75 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €29,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer F6U66AE betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €7,38) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een HP 302 F6U66AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk F6U66AE alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 302 F6U66AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte achterhaal je of de gekloonde HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie