bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981X L0R12A zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 981X L0R12A inktcartridge? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste verkopers voor extra voordelige cartridges. Het product HP 981X L0R12A met de kleur zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Een groeiend aantal inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Go4inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€94,50
Huismerk verkoopprijs€47,25
MerkHP
TypeHP 981X L0R12A
ProductcodeL0R12A
Kleurenzwart
Hoeveelheid (ml)194 milliliter
Printomvang11.000 prints
EAN0889296095286

Goedkoopste HP 981X L0R12A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de L0R12A cartridge is 194 milliliter. De printcapaciteit is 11.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij bedrijven als Easy-ink en Handyman.nl.
 • Originele L0R12A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €94,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar de meest bekende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig L0R12A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 981X L0R12A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €103,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €94,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €47,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 981X L0R12A originele inkt€94,50
HP 981X L0R12A multipack (merkcartridge)€189,00
HP 981X L0R12A huismerk inkt * €47,25
HP 981X L0R12A huismerk duopack * €94,50
Tabel met prijzen voor de L0R12A cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 981X L0R12A inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als in de retail. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en verstrekken tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-981x-l0r12a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0R12A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 981X L0R12A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €94,50).

HP 981X L0R12A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het L0R12A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 981X L0R12A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot HP 981X L0R12A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 981X L0R12A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 981X L0R12A bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €78,10 excl. btw (dus €94,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €189,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode L0R12A betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €47,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het lipje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het HP 981X L0R12A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk L0R12A alternatief kiezen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. Het tarief is voordeliger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je doorgaans simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 981X L0R12A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval neem je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw assembleren. Tenslotte probeer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie