bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 1918 Q2344A zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 1918 Q2344A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende leveranciers voor extra voordelige cartridges. Het product HP 1918 Q2344A bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders als Mediamarkt.nl & 123inkt verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€31,50
Huismerk tarieven€15,75
LeverancierHP
TypeHP 1918 Q2344A
SerienummerQ2344A
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)40 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4053162296589

Goedkoopste HP 1918 Q2344A inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de Q2344A cartridge is 40 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl en Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webshops als Go4inkt of Office Centre.
 • Originele Q2344A inktcartridges koop je vanaf €31,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alseco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar toonaangevende printwinkels waar je probleemloos en snel Q2344A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 1918 Q2344A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €34,65. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €31,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €15,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 1918 Q2344A originele inkt€31,50
HP 1918 Q2344A multipack (merkcartridge)€63,00
HP 1918 Q2344A huismerk inkt * €15,75
HP 1918 Q2344A huismerk duopack * €31,50
Prijstabel voor de Q2344A cartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 1918 Q2344A inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-1918-q2344a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte Q2344A inkt van HP kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 1918 Q2344A originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €31,50).

HP 1918 Q2344A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het Q2344A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 1918 Q2344A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende inktproblemen m.b.t. HP 1918 Q2344A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 1918 Q2344A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 1918 Q2344A met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €26,03 excl. btw (€31,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €63,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer Q2344A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €15,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 1918 Q2344A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk Q2344A alternatief bestellen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 1918 Q2344A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding achterhaal je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie