bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 304XL N9K08AE zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 304XL N9K08AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printwinkels voor goedkope cartridges. Het product HP 304XL N9K08AE met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Heel wat aanbieders als bijv. inktknaller.nl en Go4inkt verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€26,50
Huismerk tarieven€13,25
FabrikantHP
ProductHP 304XL N9K08AE
ProductcodeN9K08AE
Officiële kleurzwart
Volume (ml)5,5 milliliter
Capaciteit300 prints
EAN0889894860859

Goedkoopste HP 304XL N9K08AE inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de N9K08AE cartridge is 5,5 milliliter. Het printvermogen is 300 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Standaard leveren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkopers als Inktwereld.nl of Printabout.nl.
 • Originele N9K08AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €26,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Courier en Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je de populairste printwinkels waar je de beste N9K08AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 304XL N9K08AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €29,15. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €26,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €13,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 304XL N9K08AE originele inkt€26,50
HP 304XL N9K08AE multipack (merkcartridge)€53,00
HP 304XL N9K08AE huismerk inkt * €13,25
HP 304XL N9K08AE huismerk duopack * €26,50
Prijstabel voor de N9K08AE cartridge (black) in december 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 304XL N9K08AE inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-304xl-n9k08ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte N9K08AE inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 304XL N9K08AE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutcodes. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €26,50).

HP 304XL N9K08AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het N9K08AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 304XL N9K08AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je alledaagse problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene printproblemen aangaande HP 304XL N9K08AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 304XL N9K08AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 304XL N9K08AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €21,90 excl. de btw (wat neerkomt op €26,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €53,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer N9K08AE kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €13,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is een HP 304XL N9K08AE huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk N9K08AE alternatief bestellen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De kostprijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 304XL N9K08AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie