bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C6602R rood / red cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP C6602R inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste winkels voor spotgoedkope cartridges. Deze HP C6602R met de kleur rood (red) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van HP. Meer en meer inktwebshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Inkt.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€13,50
Huismerk prijs€6,75
MerkHP
ArtikelHP C6602R
ProductcodeC6602R
Kleurcoderood
Inhoud (ml)18 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0725184302145

Goedkoopste HP C6602R inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C6602R cartridge is 18 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop & Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven als Inkt.nl en Staples.
 • Originele C6602R inktcartridges kosten je ongeveer €13,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste winkels waar je eenvoudig C6602R cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP C6602R rood / red vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode inktcartridge kost in de winkel al snel €14,85. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €13,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €6,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP C6602R originele inkt€13,50
HP C6602R multipack (merkcartridge)€27,00
HP C6602R huismerk inkt * €6,75
HP C6602R huismerk duopack * €13,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C6602R cartridge (red) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gelijk HP C6602R inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en faciliteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-c6602r-rood-red-inktcartridge

Originele rode C6602R inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP C6602R originele rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met lastige storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €13,50).

HP C6602R huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het C6602R huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP C6602R rood / red huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de rood inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel staan bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende afdrukproblemen bij de HP C6602R inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de HP C6602R inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP C6602R met kleurcode rood (red) cartridge is gewoonlijk €11,16 excl. de btw (€13,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je zo’n €27,00. Met een huismerk cartridge met de code C6602R betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €6,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP C6602R huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C6602R alternatief gebruiken is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP C6602R inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste test je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie