bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V71A mat zwart / matt black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 730 P2V71A inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de betrouwbaarste verkooppunten voor voordelige cartridges. Deze HP 730 P2V71A met kleurcode mat zwart (matt black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Verschillende inktaanbieders zoals printerinktshop.nl & Inkclub verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
MerkHP
ModelHP 730 P2V71A
ProductcodeP2V71A
Kleurmat zwart
Inhoud (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0190781771296

Goedkoopste HP 730 P2V71A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de P2V71A cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij leveranciers als replacedirect & Alleeninkt.nl.
 • Originele P2V71A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €142,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsconceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar gespecialiseerde verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig P2V71A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 730 P2V71A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €142,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 730 P2V71A originele inkt€142,50
HP 730 P2V71A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 730 P2V71A huismerk inkt * €71,25
HP 730 P2V71A huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een P2V71A cartridge (matt black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gelijk HP 730 P2V71A inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-730-p2v71a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte P2V71A inkt van HP bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 730 P2V71A originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €142,50).

HP 730 P2V71A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het P2V71A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 730 P2V71A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je alledaagse problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende problemen met de HP 730 P2V71A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 730 P2V71A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 730 P2V71A met kleur mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. btw (dat is €142,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt liggen de kosten op zo’n €285,00. Met een huismerk cartridge met de code P2V71A betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 730 P2V71A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk P2V71A alternatief aanschaffen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 730 P2V71A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna kan je het product met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie