bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart D5468

Snel en voordelig inkt voor de HP Photosmart D5468 bestellen en laten bezorgen? Op deze website ontdek je de goedkoopste winkels en forse kortingen voor printerinkt voor alle printers. Middels onze tools vergelijk je gemakkelijk goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en zwarte inkt die bedoeld zijn voor de photosmart d5468 in januari 2023. Ook doorzoek je hieronder handige printer tips, info inzake klooninkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges kan je bestellen vanaf €20,00.
 • Je hebt diverse kleuren voor de photosmart d5468: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er zijn grofweg 2 opties: het huismerk of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is aanzienlijk voordeliger en bevat een grotere inhoud inkt. Dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Een bekend patroon is de HP 364 XL met chip voordeelbundel (5set).
 • Advies: kies voor een voordeelverpakking.

Onderwerpen: Goedkoopste inkt voor HP Photosmart D5468 | Besparen op de printkosten | Welke inkt past in de photosmart d5468? | Inkt vervangen in 5 stappen | Huismerk inkt gebruiken | FAQ met veelgestelde vragen

MerkHP
Seriephotosmart
Modeld5468
Soort printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 364 XL met chip voordeelbundel (5set)
Prijsindicatie € – €€

Goedkoopste HP Photosmart D5468 printerinkt bestellen (januari 2023)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een A4-tje met tekst kost je tegenwoordig €0,05 en met kleur al snel €0,11 voor een print. Met het plaatsen van een bestelling voor de goedkoopste HP Photosmart D5468 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om inkt in te kopen is in veel gevallen onverstandig. Er is veel geld te besparen als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt keer op keer uit de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit is vooral het geval voor HP originele merkcartridges en merktoners. In de bijgaande tabel staan gerenommeerde online leveranciers waar je veilig en snel jouw patronen kunt kopen. Per website laten we zien of ze huismerk inkt of juist merk-inkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Nog voordeliger printen met de photosmart d5468? Hierna bieden we een aantal handige aanwijzingen die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Kies voor namaak inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en dit geeft een besparing van wel 60%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals conceptmodus. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Probeer lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt moet ik hebben voor de photosmart d5468?

Geeft de printer een bericht dat de inkt vervangen moet worden? Belangrijk: Inkt indicatoren zijn niet altijd nauwkeurig. Vervang nooit direct de inkt. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en zet deze er pas in als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP Photosmart D5468 is een zogenoemde inkjetprinter. Dit type maakt gebruik van cartridges. Bekijk altijd welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Daarna achterhaal je welk type inkt past. Dit is simpel uit te zoeken.

 1. Zoek naar het cartridgenummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek op het printermodel. Denk dan aan d5468 uit de serie photosmart van HP.
 3. Neem een handleiding door; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij veel online leveranciers als Go4inkt en Paradigit worden tevens budgetmerken verkocht. Doorgaans gunstig geprijsd en hebben meer volume (inhoud). Meer informatie vind je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Photosmart D5468 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Groenblauw of RAL 5003.
HP Photosmart D5468 MagentaRozeRoze inkt voor met name Heidepaars en RAL 4002.
HP Photosmart D5468 YellowGeelGele inkt voor met name Dahliageel en RAL 1021.
HP Photosmart D5468 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de photosmart d5468.

Toepasbare cartridges voor de photosmart d5468.
Wij hebben deze achterhaald die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
 2. HP 350XL inktcartridge Zwart
 3. HP 351XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart D5468 cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan wordt het tijd om de cartridge te vernieuwen. Onderstaand vind je een praktisch stappenplan met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges photosmart d5468 vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De software op de PC laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwisselen

  Doe de klep van de printer omhoog en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet weg maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder het label zoals weergegeven in de instructies.

 4. Nieuwe cartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de klep.

 5. Installeren

  De printer gaat nu de inkt testen. Zodra alles juist geplaatst is geeft de printer het huidige inktniveau aan. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP Photosmart D5468

Beste HP Photosmart D5468 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw photosmart d5468? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, bevat vaak meer inkt en komt vaak net zo goed uit de test als originele merkinkt.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit navullen gebeurt vaak door gespecialiseerde organisaties en ze zijn doorgaans voordeliger. Namaak inkt is standaard voor meer dan 95% vol, wat bij de originele niet perse het geval is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit van een printje is vergelijkbaar met originele inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk cartridge
Af en toe toont de printer een foutmelding bij het gebruik van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges koopt. Zo’n storing kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Nog niet opgelost? We bieden hieronder nog wat adviezen.

 1. Bekijk of je de geschikte namaak cartridge hebt gekocht.Noteer het modelnummer en kijk of deze matcht met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge goed is geplaatst.
 4. Bij nieuwere printers moet je mogelijk eerst een testprintje doen met de merkinkt. Als je dat gedaan hebt wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Laat de printer de printkop / spuitkanalen reinigen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, is dit op te lossen?
Sommige printers weigeren zwart-wit te printen in de situatie waar 1 andere kleur (geel, magenta, cyaan) op is. Dat is niet erg handig. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor enkel zwart-wit afdrukken. Geen effect? Plak een stuk donker plakband op de volumelezer van de lege HP Photosmart D5468 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de photosmart d5468?
Nieuwe printproducten beschikken over een reinigingsprogramma om de printkop schoon te houden. Zo zul je altijd een goede afdruk krijgen. Maandelijks de HP cartridges stofvrij maken met een doekje is ook aan te raden. Je model indiceert als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Photosmart D5468 bijvullen?
Op de markt zijn navulbare producten verkrijgbaar. We bedoelen dan navulbare toners / cartridges die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Tevens kan je het hervullen ook uitbesteden aan winkels die hierin gespecialiseerd zijn. Deze shops verstrekken voordelige imitatie producten en geen originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de photosmart d5468?
Jouw printer gebruiksklaar maken gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Gewoonlijk herkent jouw windows laptop of Mac de aangesloten printer vanzelf al. Randvoorwaarde is wel het installeren van de geldige printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de bijgeleverde CD van HP. De erkende printer drivers die geschikt zijn voor de photosmart d5468 kan je altijd vinden op de website van HP. In het supportcenter tref je tevens aanvullendespecificaties zoals een gebruikershandleiding, reinigingstips en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de photosmart d5468?
Een printerstoring is irritant en kan zorgen voor de nodige stress. De printer laat foutcodes zien. Deze error-codes worden uitgelegd via de service en ondersteuning pagina en via supportmedewerkers. Vaak voorkomende HP Photosmart D5468 storingen zijn; geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, reiniging, printkop fout, wil niet printen, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet scannen, cartridgeprobleem.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De nieuwste HP printapparaten bieden je draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dat betekent dat je vanuit je luie stoel kunt printen vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De photosmart d5468 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Op dezelfde manier kun je eenvoudig een printopdracht versturen via de app op je telefoon of tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
We onderscheiden verschillende merken en aanbieders waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Je ontvangt dan elke 8 weken, om de 3 maanden of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe voordelige cartridge. Met deze dienst heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je zekerheid dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van voordelig (15 prints per maand) tot grote abonnementen (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie