bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K05A mat zwart / matt black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 745 F9K05A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte webshops voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 745 F9K05A met de kleur mat zwart (matt black) kan jij toepassen voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de merkproducten van HP. Meerdere winkels als Goedkoopprinten.nl en Inkclub hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€127,50
Huismerk vanafprijs€63,75
MerkHP
TypeHP 745 F9K05A
ProductnummerF9K05A
Kleurcodemat zwart
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0725184104688

Goedkoopste HP 745 F9K05A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de F9K05A cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers als Inktshop.nl of inktknaller.nl.
 • Originele F9K05A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €127,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je de meest populaire webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier F9K05A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 745 F9K05A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €140,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €127,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €63,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 745 F9K05A originele inkt€127,50
HP 745 F9K05A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 745 F9K05A huismerk inkt * €63,75
HP 745 F9K05A huismerk duopack * €127,50
Geschatte prijzen van de F9K05A cartridge (matt black) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 745 F9K05A inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-745-f9k05a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte F9K05A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 745 F9K05A originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €127,50).

HP 745 F9K05A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het F9K05A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 745 F9K05A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende inktproblemen bij de HP 745 F9K05A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de HP 745 F9K05A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 745 F9K05A bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €105,37 excl. de btw (dat maakt €127,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €255,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer F9K05A dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €63,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 745 F9K05A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk F9K05A alternatief nemen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel verhelpen.

Kan ik de HP 745 F9K05A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend test je uit of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie