bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9448A mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 70 C9448A inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste leveranciers voor betaalbare cartridges. De HP 70 C9448A met de kleur mat zwart (matt black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de originele patronen van HP. Veel winkels als bijv. Alleeninkt.nl & 123inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€74,50
Huismerk tarieven€37,25
LeverancierHP
ModelHP 70 C9448A
ArtikelcodeC9448A
Kleur omschrijvingmat zwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0882780528659

Goedkoopste HP 70 C9448A inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de C9448A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels zoals Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele C9448A inktcartridges koop je vanaf €74,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander snel-modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
 • Via ons platform vind je geschikte winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9448A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 70 C9448A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €81,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €74,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €37,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 70 C9448A originele inkt€74,50
HP 70 C9448A multipack (merkcartridge)€149,00
HP 70 C9448A huismerk inkt * €37,25
HP 70 C9448A huismerk duopack * €74,50
Prijstabel voor de C9448A cartridge (matt black) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 70 C9448A inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als bij boekhandels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote platformen als Fonq, Blokker, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-70-c9448a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C9448A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 70 C9448A originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €74,50).

HP 70 C9448A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het C9448A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 70 C9448A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende problemen bij de HP 70 C9448A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 70 C9448A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 70 C9448A bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €61,57 excl. de btw (dat maakt €74,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €149,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9448A kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €37,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het kapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 70 C9448A huismerk alternatief slim?
Een huismerk C9448A alternatief kopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 70 C9448A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend check je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie