bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 727 C1Q12A mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 727 C1Q12A inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je de betrouwbaarste leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. De HP 727 C1Q12A met kleuromschrijving mat zwart (matt black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van HP. Velerlei printwinkels als o.a. Office Centre en coolblue.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
FabrikantHP
SoortHP 727 C1Q12A
ProductnummerC1Q12A
Kleurmat zwart
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0887758278048

Goedkoopste HP 727 C1Q12A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C1Q12A cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers zoals Inktshop.nl of Office Centre.
 • Originele C1Q12A inktcartridges kosten je ongeveer €142,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar populaire winkels waar je goedkoop en eenvoudig C1Q12A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 727 C1Q12A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €142,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 727 C1Q12A originele inkt€142,50
HP 727 C1Q12A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 727 C1Q12A huismerk inkt * €71,25
HP 727 C1Q12A huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de C1Q12A cartridge (matt black) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 727 C1Q12A inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en bieden bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-727-c1q12a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C1Q12A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 727 C1Q12A originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je voorkomt hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

HP 727 C1Q12A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C1Q12A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 727 C1Q12A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de mat zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bekijk je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het plasticje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot HP 727 C1Q12A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 727 C1Q12A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 727 C1Q12A met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is ongeveer €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C1Q12A ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 727 C1Q12A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C1Q12A alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is lager en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 727 C1Q12A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het product in elkaar klikken. Tenslotte test je of de nagevulde HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie