bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM997A mat zwart / matt black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 761 CM997A inktcartridge? Op deze website tref je de betrouwbaarste inktaanbieders voor voordelige cartridges. Het product HP 761 CM997A met kleur mat zwart (matt black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Heel wat webshops als bijv. Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€249,50
Huismerk prijzen€124,75
MerkHP
ArtikelHP 761 CM997A
SeriecodeCM997A
Kleurmat zwart
Inhoud (ml)775 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0885631448311

Goedkoopste HP 761 CM997A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CM997A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 112supplies en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij aanbieders zoals printershop en Totaalinkt.shop .
 • Originele CM997A inktcartridges koop je vanaf €249,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Via onze website check je de beste inktshops waar je snel en simpel CM997A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 761 CM997A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €274,45. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €249,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €124,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 761 CM997A originele inkt€249,50
HP 761 CM997A multipack (merkcartridge)€499,00
HP 761 CM997A huismerk inkt * €124,75
HP 761 CM997A huismerk duopack * €249,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CM997A cartridge (matt black) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 761 CM997A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-761-cm997a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte CM997A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 761 CM997A originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €249,50).

HP 761 CM997A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het CM997A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 761 CM997A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de mat zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je de meest bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen met betrekking tot HP 761 CM997A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 761 CM997A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 761 CM997A met kleur mat zwart (matt black) cartridge is doorgaans +/- €206,20 excl. de btw (dat is €249,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €499,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer CM997A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €124,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 761 CM997A huismerk alternatief slim?
Het huismerk CM997A alternatief proberen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 761 CM997A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval neem je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie