bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y07A mat zwart / matt black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 771C B6Y07A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. Het product HP 771C B6Y07A met de kleur mat zwart (matt black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Veel inktshops als o.a. Staples en Go4inkt bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€232,50
Huismerk tarief€116,25
LeverancierHP
SoortHP 771C B6Y07A
ArtikelcodeB6Y07A
Officiële kleurmat zwart
Volume (ml)775 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0887111300522

Goedkoopste HP 771C B6Y07A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B6Y07A cartridge is 775 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Go4inkt en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij verkopers als 112supplies en Vikingdirect.nl.
 • Originele B6Y07A inktcartridges koop je online vanaf €232,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals printen in concept) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Calibri.
 • Via ons platform check je geschikte inktaanbieders waar je moeiteloos B6Y07A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 771C B6Y07A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €255,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €232,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €116,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 771C B6Y07A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y07A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y07A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y07A huismerk duopack * €232,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B6Y07A cartridge (matt black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 771C B6Y07A inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-771c-b6y07a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte B6Y07A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 771C B6Y07A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €232,50).

HP 771C B6Y07A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het B6Y07A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 771C B6Y07A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de mat zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel bekijk je algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare inktproblemen met de HP 771C B6Y07A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 771C B6Y07A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 771C B6Y07A met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €192,15 excl. btw (dus €232,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €465,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code B6Y07A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €116,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 771C B6Y07A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk B6Y07A alternatief bestellen is vaak lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De kostprijs is lager en de cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 771C B6Y07A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie