bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J68A mat zwart / matt black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 728 F9J68A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste inktwebshops voor voordelige cartridges. Het artikel HP 728 F9J68A met kleurcode mat zwart (matt black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Paradigit en 123inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€187,50
Huismerk prijzen€93,75
LeverancierHP
ArtikelHP 728 F9J68A
SerienummerF9J68A
Kleurmat zwart
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0888793397879

Goedkoopste HP 728 F9J68A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J68A cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store of Office Centre zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via webshops zoals Sneltoner.nl en Paradigit.
 • Originele F9J68A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €187,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld eco-modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je geschikte aanbieders waar je de beste F9J68A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 728 F9J68A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €206,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €187,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €93,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 728 F9J68A originele inkt€187,50
HP 728 F9J68A multipack (merkcartridge)€375,00
HP 728 F9J68A huismerk inkt * €93,75
HP 728 F9J68A huismerk duopack * €187,50
Prijstabel voor de F9J68A cartridge (matt black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 728 F9J68A inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-728-f9j68a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte F9J68A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 728 F9J68A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €187,50).

HP 728 F9J68A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het F9J68A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 728 F9J68A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het lipje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante cartridge problemen in relatie tot HP 728 F9J68A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 728 F9J68A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 728 F9J68A met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is gemiddeld zo’n €154,96 excl. de btw (€187,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €375,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer F9J68A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €93,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 728 F9J68A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk F9J68A alternatief kopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 728 F9J68A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de budget HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie