bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912XL 3YL82AE magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 912XL 3YL82AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je goede verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. De HP 912XL 3YL82AE met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van HP. Diverse printshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkclub bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,50
Huismerk verkoopprijs€7,75
LeverancierHP
ProductHP 912XL 3YL82AE
Seriecode3YL82AE
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)9,9 milliliter
Printomvang825 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste HP 912XL 3YL82AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 3YL82AE cartridge is 9,9 milliliter. De printcapaciteit is 825 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt of printerinktshop.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Doorgaans hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via shops zoals Officesavers en Staples.
 • Originele 3YL82AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €15,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte shops waar je eenvoudig 3YL82AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 912XL 3YL82AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €17,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €15,50. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €7,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 912XL 3YL82AE originele inkt€15,50
HP 912XL 3YL82AE multipack (merkcartridge)€31,00
HP 912XL 3YL82AE huismerk inkt * €7,75
HP 912XL 3YL82AE huismerk duopack * €15,50
Geschatte prijzen van de 3YL82AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 912XL 3YL82AE inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Ebay, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-912xl-3yl82ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 3YL82AE inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 912XL 3YL82AE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €15,50).

HP 912XL 3YL82AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 3YL82AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 912XL 3YL82AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bekijk je algemene afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het kapje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte issues bij de HP 912XL 3YL82AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de HP 912XL 3YL82AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 912XL 3YL82AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €12,81 excl. btw (dat betekent €15,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €31,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 3YL82AE ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €7,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge het niet doet. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het kapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 912XL 3YL82AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 3YL82AE alternatief inkopen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 912XL 3YL82AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie