bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81 C4932A magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 81 C4932A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je toonaangevende inktwebshops voor goedkope cartridges. Het product HP 81 C4932A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Meer en meer inktaanbieders als o.a. Mediamarkt.nl of Sneltoner.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€229,50
Huismerk vanafprijs€114,75
LeverancierHP
ArtikelHP 81 C4932A
ProductnummerC4932A
Kleur beschrijvingmagenta
Volume (ml)680 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0025184252588

Goedkoopste HP 81 C4932A inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de C4932A cartridge is 680 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als Go4inkt en Staples.
 • Originele C4932A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €229,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via deze site check je populaire leveranciers waar je voordelig en snel C4932A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 81 C4932A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €252,45. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €229,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €114,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 81 C4932A originele inkt€229,50
HP 81 C4932A multipack (merkcartridge)€459,00
HP 81 C4932A huismerk inkt * €114,75
HP 81 C4932A huismerk duopack * €229,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C4932A cartridge (roze / rood) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 81 C4932A inkt kopen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en faciliteren tevens een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-81-c4932a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4932A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 81 C4932A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €229,50).

HP 81 C4932A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C4932A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 81 C4932A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht staan veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende issues bij de HP 81 C4932A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 81 C4932A inktcartridge ?
De prijs van een HP 81 C4932A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €189,67 excl. de btw (dat betekent €229,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €459,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode C4932A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €114,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 81 C4932A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C4932A alternatief kiezen is meestal een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is goedkoper en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de HP 81 C4932A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf check je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie