bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 40 51640ME magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 40 51640ME inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktwebshops voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 40 51640ME met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Een groeiend aantal printshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of inktcartridge store bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€27,50
Huismerk prijs€13,75
FabrikantHP
ArtikelHP 40 51640ME
Productnummer51640ME
Kleurenmagenta
Hoeveelheid (ml)42 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0088698200209

Goedkoopste HP 40 51640ME inkt kopen november 2023

De hoeveelheid (ml) van de 51640ME cartridge is 42 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webwinkels als Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele 51640ME inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €27,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je geschikte leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 51640ME cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 40 51640ME magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €30,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €27,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €13,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 40 51640ME originele inkt€27,50
HP 40 51640ME multipack (merkcartridge)€55,00
HP 40 51640ME huismerk inkt * €13,75
HP 40 51640ME huismerk duopack * €27,50
Tabel met prijzen voor de 51640ME cartridge (roze / rood) in november 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 40 51640ME inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Wehkamp, Fonq, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-40-51640me-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 51640ME inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 40 51640ME originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €27,50).

HP 40 51640ME huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 51640ME huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 40 51640ME magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het kapje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte problemen bij de HP 40 51640ME inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 40 51640ME inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 40 51640ME met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €22,73 excl. de btw (dat maakt €27,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €55,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 51640ME kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €13,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het HP 40 51640ME huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 51640ME alternatief proberen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 40 51640ME inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend controleer je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie