bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80 C4874A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 80 C4874A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Artikel HP 80 C4874A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer inktshops als o.a. Vikingdirect.nl en coolblue.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€102,50
Huismerk tarieven€51,25
MerkHP
ProductHP 80 C4874A
ArtikelnummerC4874A
Kleurmagenta
Inhoud (ml)175 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0088698629130

Goedkoopste HP 80 C4874A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4874A cartridge is 175 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers of Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via bedrijven als 112supplies of Inktdiscount.nl.
 • Originele C4874A inktcartridges koop je online vanaf €102,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsconceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar populaire aanbieders waar je goedkope C4874A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 80 C4874A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €112,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €102,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €51,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 80 C4874A originele inkt€102,50
HP 80 C4874A multipack (merkcartridge)€205,00
HP 80 C4874A huismerk inkt * €51,25
HP 80 C4874A huismerk duopack * €102,50
Overzicht met prijzen van de C4874A cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 80 C4874A inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen meestal een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-80-c4874a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4874A inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 80 C4874A originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €102,50).

HP 80 C4874A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het C4874A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 80 C4874A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene printproblemen met de HP 80 C4874A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 80 C4874A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 80 C4874A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €84,71 excl. de btw (dus €102,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt kost het ongeveer €205,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4874A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €51,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 80 C4874A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C4874A alternatief bestellen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 80 C4874A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie