bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 80 C4847A magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 80 C4847A inktcartridge? Op deze website tref je geschikte webshops voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 80 C4847A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van HP. Heel wat webshops als o.a. Inkt-bestellen.nl & Sneltoner.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€174,50
Huismerk tarief€87,25
LeverancierHP
ModelHP 80 C4847A
ProductnummerC4847A
Kleur omschrijvingmagenta
Inhoud (ml)350 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0088698629178

Goedkoopste HP 80 C4847A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4847A cartridge is 350 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl of Alleeninkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers als bol.com en Office Centre.
 • Originele C4847A inktcartridges koop je online vanaf €174,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsconceptmodus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je erkende webshops waar je voordelig en snel C4847A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 80 C4847A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €191,95. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €174,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €87,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 80 C4847A originele inkt€174,50
HP 80 C4847A multipack (merkcartridge)€349,00
HP 80 C4847A huismerk inkt * €87,25
HP 80 C4847A huismerk duopack * €174,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C4847A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 80 C4847A inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hebben doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-80-c4847a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4847A inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 80 C4847A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €174,50).

HP 80 C4847A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het C4847A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 80 C4847A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse issues bij de HP 80 C4847A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 80 C4847A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 80 C4847A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €144,21 excl. btw (dus €174,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €349,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C4847A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €87,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 80 C4847A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C4847A alternatief bestellen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. Het tarief is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 80 C4847A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte achterhaal je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie